Erhverv/industriforsikring


ForsikringsMæglerGruppen Danmark (kaldet FMG ) tilbyder alle typer af virksomheder, organisationer, kommuner samt ejer-, bolig- og andelsboligforeninger professionel rådgivning og formidling. 

FMG yder seriøs og professionel rådgivning, som er baseret på dybdegående analyser af virksomhedens risici. Sammen med Jer finder vi den perfekte balance mellem risiko og forsikring.

Når forsikringsbehovet er analyseret, defineret og beskrevet, udarbejdes udbudsmateriale der sendes ud til forsikringsselskaberne. Vi samarbejder med alle betydende forsikringsselskaber på det danske marked. Din virksomhed er derfor sikret det bedst mulige udbud af forsikringsselskaber og tilbud, når forsikringerne skal placeres.

Tilbuddene vi modtager fra forsikringsselskaberne bliver analyseret og præsenteret for Jeres virksomhed, og sammen vælger vi det tilbud der passer Jer bedst. Beslutningen er din, men arbejdet og ansvaret er vores.

FMG tilbyder desuden rådgivning og bistand i forbindelse med skader. Vi er involveret fra anmeldelse af skaden til udbetaling af erstatningen og i samarbejde med Jer, tager vi forhandlingerne med forsikringsselskabet såfremt der er behov for det.

Vigtigst for os er vores hurtige svartider og proaktive opfølgning. Vores løbende kontrol af policer, opkrævninger, præmier og skader sikrer, at din virksomheds forsikringsprogram altid er opdateret og alle detaljer er på plads.

FMGs EDB-system til administration af forsikringer, præmier og skader, sikrer Jer komplet overblik og systemet giver samtidig virksomheden online adgang til forsikringsoversigter, policer, dokumenter, aftaler, risikoanalyser, skader og meget mere - 24 timer i døgnet.

Interesseret så klik her.